Sulsbrück og Mose gik forreste da Rosenhøj-drengene cruisede videre i pokalen

Rosenhøj BK U13-drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Rosenhøj BKs U13-drenge leverede en imponerende præstation, da de besejrede Union med hele 6-1 i Ungdomspokalen.

Hjemmeholdet var i hopla fra starten af kampen og viste deres dominans allerede i det sjette minut, hvor Frederik T. Sulsbrück scorede det første mål til Rosenhøj BK. Sulsbrück var i hopla og fortsatte sin målstime i det 18. og 40. minut, hvor han igen fandt vej til nettet og bragte hjemmeholdet på 2-0 og senere 3-1.

Udeholdet fik dog også en enkelt scoring på tavlen i det 28. minut, men det var ikke nok til at true Rosenhøj BK's dominans. I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med at dominere kampen, og det var William Mose, der i det 52. og 55. minut øgede føringen til 4-1 og 5-1. Sulsbrück fuldendte sit hattrick i det 61. minut og sikrede dermed en overbevisende sejr til Rosenhøj BK med cifrene 6-1.

Efter kampen var træner Mark Pedersen meget tilfreds med holdets præstation og udtrykte stor glæde over deres selvtillid og tro på egne evner.

“Jeg er rigtig glad for dagens præstation - og vi spiller i øjeblikket med en utrolig stor selvtillid og tro på egne evner. Vi beviste endnu engang, at vi er et rigtig stærkt Cup-hold, og de her drenge træder virkelig i karakter, når det gælder.” 

“Nu er vi videre til 1/8 finalen og det er spillerne og trænerteamet rigtig glade og tilfredse med. Men hvorfor stoppe her? Jeg tror på, at vi kan gå hele vejen til finalen,” storgriner træner Mark Pedersen.

Hvad er det I lykkedes med i dag?

“Vi møder et godt hold i dag, og de havde stor fortjeneste af kampen. Men vi mødte utrolig velforberedte op til kampen, og i dagens anledning havde vi skiftet formation så vi spillede med to offensive wingbacks, og her havde Union ikke noget modtræk.”

“Det var en fornøjelse at se hvor stærk vores defensiv var i dag, de tog sig simpelhen af alt, og samtidig satte de vores offensive profiler i scene gang på gang. Det var en fornøjelse at se til fra sidelinjen.”

Der var tilmed flere spillere, der fik vist sig godt frem. Dette høstede naturligvis roser fra Mark Pedersen:

“Hele holdet fortjener stor ros idag, og det er kollektivets skyld vi nu er i 1/8 finalen.  Men gang på gang bliver jeg imponeret over det fysiske pragteksemplar Tino er. Han er simpelhen et “monster” på en fodboldbane, og det viste han igen i dag.”

“Når man scorer 4 flotte mål, som Frederik gjorde i dag, må man vel også sige, at hans præstation lå i toppen af skalaen. William Mose var 100 kamps jubilar i Rosenhøj-trøjen og på trods af en uvant plads som venstre wingback kronede han jubilæet med to scoringer.”

Rosenhøj BKs firedobbelte målscorer, Frederik T. Sulsbrück, giver også sin reaktion på kampen:

“Det er fedt, at vi nu er i 1/8- finalen og det synes jeg er rigtig sejt. Vi bliver ved med at vise, at vi er et rigtig godt fodboldhold, og vi spiller rigtig stærkt. Jeg er super glad for min egen præstation idag, og mine holdkammerater var rigtig gode til at sætte mig op til chancerne i dag, så det jo skønt at få scoret 4.”

“Vi glæder os til at følge lodtrækningen, og jeg håber lidt på Næstved for dem har vi revanche til gode imod. Men ligegyldigt hvem vi møder “Så skal vi ikke hjem - vi skal videre” slutter Frederik inden han smutter ind i omklædningsrummet for at fejre sejren.”

Kampens resultat: 6-1 til Rosenhøj BK
Række: Ungdomspokalen U13 Drenge - 8-mands

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Mark Pedersen, Rosenhøj BK (1) - Ungdomspokalen U13 Drenge - 8-mands