Undervisere søges til international flyteknikeruddannelse hos TEC Aviation

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På TEC Aviation uddanner vi flyteknikere til dansk og international luftfart.

På flyteknisk afdeling har vi travlt, derfor søger vi dig, der både har kompetencerne og lysten til at uddanne morgendagens flyteknikere!

Om Uddannelsen
Uddannelsen til flytekniker fokuserer på at udvikle solid, teknisk viden inden for flyvedligehold. Men derudover har vi også fokus på den faglige og sociale dannelse hos eleverne. Målet er naturligvis, at eleverne efter endt uddannelse besidder de rette teknisk-faglige og sociale kompetencer, der skal til for arbejde som flytekniker.

Flyteknikeruddannelsen er en international uddannelse og derfor lidt anderledes sammensat end andre uddannelser i sektoren. Det betyder f.eks., at vores undervisningsmateriale er på engelsk, men der undervises på dansk. Derudover følger vores fag, syllabus og eksamensform fælleseuropæiske luftfartsregler (EASA). At vi er en uddannelse i international sammenhæng, giver en række muligheder, hvor man som underviser og fagspecialist har meget stor indflydelsesgrad.

Opgaven som underviser generelt
Som underviser fokuserer og betoner du dine fag både ud fra et brancheorienteret perspektiv, men naturligvis også dine faglige kvalifikationer. Du kan både arbejde teoretisk, men der er også rig mulighed for praktiske opgaver. Du kommer til at indgå i en gruppe af andre teknikere og ellers fly- og aviation-entusiaster, der alle samarbejder om at skabe én fælles rød tråd.

Alt afhængig af dine faglige kompetencer og profil kommer du til at undervise på enten grundforløb, hovedforløb og/eller efteruddannelse på flyteknikeruddannelsen.

Vi har et godt kollegie, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden. Det er et fleksibelt arbejde med mulighed for aftalt hjemmearbejde.

Underviserprofil

  • Du er uddannet B1 tekniker/B2 flyelektriker
  • Du har lyst til at undervise og formidle
  • Vi går op i, at du har en interesse i at skabe professionelle og faglige relationer med eleverne/kursisterne
Løn og vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår, med 2 års prøvetid. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingerne i overensstemmelse med statens overenskomster.

Der er tale om flere stillinger.

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Hvidovre. Da vi er landsskole, og har et nordatlantisk samarbejde, kan der også være tjeneste i hele Danmark, Færøerne, Grønland og Island.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Vi glæder og til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 10. juli 2024.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jannik Holbech Rasmussen, tlf. 25453785 eller mail: jhr@tec.dk.

Hvis du vil vide mere
Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TEC Hvidovre, Stamholmen -215, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071614

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet