Turistbuschauffører søges til VIKINGBUS i Hvidovre - Kør med mennesker og skab unikke oplevelser

Profilbillede
dato

Vi søger lige nu turistbuschauffører til vores afdeling i Hvidovre

VIKINGBUS har de seneste år haft vokseværk og er nu Danmarks førende operatør af bustransport i Danmark. Vi har derfor behov for at få endnu flere dygtige buschauffører til vores i forvejen stærke team i Hvidovre, så vi i fællesskab kan løfte opgaven med vores mange daglige kørsler.

’Vi kører med mennesker’

Som turistbuschauffør møder man en mængde forskellige mennesker i løbet af sin arbejdsdag, lige fra krydstogtgæster på sightseeing til virksomheder på personaleudflugt. En vigtig del af vores kørsel i Hvidovre , er også kørsel med de mange skønne børnehavebørn, som vi på daglig basis kører fra indre by og ud i skovbørnehaverne, og tilbage igen.

Hos VIKINGBUS er vi stolte af mottoet ’Vi kører med mennesker’. Det er vigtigt at vores kunder får en særlig oplevelse, hver gang de kører med VIKINGBUS. Vi skal være med til at give børnehavebørnene den bedste start og afslutning på deres dag.

Om du ønsker at arbejde fuld tid, deltid eller "bare" et par gange om ugen, så har vi plads til dig. Har du trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet, men trækker det stadig lidt i dig for at komme ud og møde en masse mennesker, så kan vi tilbyde netop det og sammensætte en arbejdsuge- eller måned som passer til dig. Har du ønske om sæsonarbejde er dette også en mulighed.

Som ny chauffør hos os, er det vigtigt at du kan understøtte dette og udleve VIKINGBUS værdisæt, som bygger på engagement og samarbejde; kvalitet, sikkerhed og tryghed: troværdig og professionel; respekt og handlekraft; og ansvarlighed.

Forudsætninger for at blive buschauffør hos VIKINGBUS

For at komme i betragtning som turistbuschauffør hos VIKINGBUS kræves følgende:

  • Stort erhvervskørekort Kat. D
  • EU kvalifikationsbevis
  • Førerkort (takografkort)
  • Forstå, tale og skrive på dansk
  • Børneattest (indhentes af os)

Vi sørger for grundig oplæring og introduktion til jobbet i samarbejde med de lokale teamledere og kolleger.

Nem og hurtig ansøgning!

Udfyld formularen og vedlæg dit CV her på siden allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og vil kontakte dig snarest, såfremt vi finder din profil interessant.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

VIKINGBUS, Kanalholmen, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051716

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet