Spændende mulighed for værkstedsmedarbejder i Hvidovre!

Profilbillede
dato

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og har du mod på at arbejde med en stor maskinpark? Så er det måske dig, vi mangler i teamet!

Om jobbet

På værkstedet i Hvidovre vedligeholder vi en af branchens nyeste maskinparker bestående af lifte, trucks, landbrugsmaskiner og alle slags entreprenørmaskiner. Du kommer til at arbejde med fejlsøgning, reparation og servicering af maskiner samt planlægning og udførelse af årseftersyn. Hverdagen på værkstedet foregår ofte i højt tempo, og du skræmmes ikke af ukendte opgaver, men motiveres i stedet.

Om dig

Uddannelse er ikke et krav til stillingen. Vi forestiller os i stedet, at du har flair og erfaring med at arbejde med maskiner, el og hydraulik, eksempelvis. Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat og trailerkørekort.

Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, kvalitetsbevidst, og at du er god til og elsker at samarbejde. Vi ser det som en stor fordel, hvis du arbejder effektivt og struktureret og er god til at holde overblikket. Vi håber, at du trives i en travl hverdag, hvor der ofte kan være varierende arbejdsopgaver. Som person er du gerne udadvendt og har et positivt sind, samt har en god nordjysk humor, som du kan dele med os til dagligt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en arbejdsplads og team med en humoristisk og uformel kultur samt et højt fagligt niveau. Du får en alsidig hverdag med spændende udfordringer og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Hertil kommer en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.

Interesseret?

Synes du, at stillingen lyder interessant, og kan du se dig selv som en del af teamet i Hvidovre? Ansøg hurtigst muligt via formularen herunder.

Vi ønsker stillingen besat snarest og holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Sejer på 30858584.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

NORDJYSK LIFT ApS, Hammerholmen, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071440

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet