Servicemontør til hydrauliske systemer hos Stiholt Hydraulic - Spændende og udfordrende stilling med fokus på kvalitet og teknisk support

Profilbillede
dato

Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som udekørende Servicemontør? Så er Stiholt Hydraulik stedet for dig!

Hvem er Stiholt Hydraulic?

1991 lød startskuddet til Stiholt Hydraulic, da vi blev eneimportør af NTM renovationsaggregater. I dag er vi fire afdelinger beliggende i henholdsvis Aalborg, Viborg, Nørre Aaby og København, hvor vi bl.a. beskæftiger os med salg og service af NTM renovationsaggregater og minikraner fra Jekko. Vi råder over fuldt udstyrede servicebiler, som yder hjælp ude hos kunderne i hele Danmark.

Primære ansvarsområder:

  • Din primære opgave vil være at identificere og læse problemer med hydrauliksystemerne, udføre vedligeholdelsesopgaver samt at yde teknisk support til kunderne.
  • Som medarbejder hos os vil du være ansvarlig for at udføre reparation og service primært på renovations-aggregater. Dette indebærer at du har erfaring med hydraulikarbejde.
  • Du skal være i stand til at forklare tekniske emner på en letforståelig måde og yde en fremragende kundeservice.

Om dig:

  • Det er vigtigt, at du har en teknisk baggrund inden for mekanik eller lignende, samt erfaring med service og vedligeholdelse af hydrauliske systemer.
  • Du skal være omhyggelig, detaljeorienteret og i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i teamsamarbejde.
  • Derudover forventes det, at du har en positiv attitude, er fleksibel og har en passion for at levere høj kvalitet i dit arbejde.

Kompetencer:
Vi søger en person, der brænder for mekanik, el og har en solid erfaring inden for hydraulik.

  • Den ideelle kandidat er selvstændig, ansvarsbevidst og har en grundig tilgang til sit arbejde.
  • Det er vigtigt, at vedkommende har gode samarbejdsevner og trives med at løse udfordrende opgaver inden for mekanisk vedligeholdelse og reparation.
  • Erfaring med landbrugs- eller entreprenørmaskiner vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder dig:

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en til tider travl hverdag, hvor du vil indgå i et team med gode kollegaer. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, som hjælper hinanden i dagligdagen på tværs af vores forskellige arbejdsområder og kompetencer. En spændende hverdag med mange udfordringer, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Løn efter kvalifikationer, ansættelsesvilkår og pension i henhold til overenskomsten som suppleres med en god personalepolitik samt sundhedsforsikring, der sikrer dig tryghed i hverdagen. Mulighed for 4 dags arbejdsuge, hvis det er det man ønsker.

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere på egen hånd yder en god indsats og holder et højt serviceniveau for vores kunder.

Tiltrædelse snarest muligt, vi behandler ansøgningerne løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Stiholt Hydraulic A/S, København, Avedøreholmen, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051904

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet