Seneste regnskab fra LYNGHOLM KLOAK A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

LYNGHOLM KLOAK A/S i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LYNGHOLM KLOAK A/S en bruttofortjeneste på 5,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 32,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Muremester Rasmus Lange ApS i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -806.200 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Muremester Rasmus Lange ApS en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ZXL ApS i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -252.724 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ZXL ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LONDERO-MOSAIK A/S i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 5,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LONDERO-MOSAIK A/S en bruttofortjeneste på 28,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 31,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NS INTERIØR ApS i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NS INTERIØR ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler