Seneste regnskab fra CG Entreprise A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk

CG Entreprise A/S i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -495.909 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CG Entreprise A/S en bruttofortjeneste på 5,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ZERAHN AUTO A/S i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 46.445 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ZERAHN AUTO A/S en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REVISION SJÆLLAND, REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISION SJÆLLAND, REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB en bruttofortjeneste på 10,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ELSEC A/S i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 713.376 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ELSEC A/S en bruttofortjeneste på 34,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 39,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EIBYE RÅDGIVNING ApS i Hvidovre kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -228.729 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EIBYE RÅDGIVNING ApS en bruttofortjeneste på 3,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler