Rosenhøjs sejrstime på 18 vundne kampe i streg blev brudt i mandagens opgør

Profilbillede
dato

Havdrup Fodbold og Rosenhøj BK stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp, der endte med en tæt sejr til hjemmeholdet på 5-4. Kampen blev spillet på Havdrup Idrætscenter kunstgræs.

Hjemmeholdet kom godt fra start og scorede to mål i henholdsvis det 7. og 12. minut, hvilket gav dem en tidlig føring på 2-0. Udeholdet, Rosenhøj BK, gav dog ikke op og formåede at reducere til 2-1 i det 15. minut takket være en scoring af Tino Sjelle. Kort efter udlignede Villads Hein for Rosenhøj BK i det 36. minut, hvilket gjorde det til 2-2.

Efter pausen fortsatte Havdrup Fodbold med at dominere kampen og scorede hurtigt til 3-2 i det 46. minut. De fortsatte deres målfest og øgede føringen til 4-2 i det 52. minut og 5-2 i det 57. minut. Rosenhøj BK gav dog ikke op og Villads Hein formåede at score to mål i det 63. minut, hvilket reducerede føringen til 5-4.

Efter kampen udtalte Rosenhøj BK's træner, Mark Pedersen, at holdet var skuffede over resultatet og nederlaget. De havde håbet og troet på at få tre point med hjem til Hvidovre.

“Vi er selvfølgelig skuffede over resultatet og dagens nederlag. Vi havde håbede og troede på at vi kunne få 3 point med hjem til Hvidovre. Nu skal jeg hjem og se kampen på video, og så må jeg sammen med resten af trænerteamet evaluere hvad vi ikke lykkes med, men vigtigst af alt også tage de gode momenter med til næste kamp.”

Mark Pedersen fremhævede også holdets kvalitet og mente, at de spillede en fornuftig kamp. Han opfordrede spillerne til ikke at være alt for skuffede over nederlaget og fokusere på at komme stærkt tilbage i næste kamp.

Træneren mente, at holdet lykkedes med at spille hurtigt rundt om Havdrup efter at have været bagud med 2-0. Han var især tilfreds med deres præstation i venstre side, hvor de satte Havdrup under pres og udførte vellykkede driblinger og 1-2 kombinationer.

“Vi har før denne kamp vundet 18 kampe i træk, så tror der er mange hold der vil være i vores sted. Nu skal vi træne godt den næste uge - og så vil jeg godt garantere at jeg sender et sultent og motiveret hold på banen på søndag, når førstepladsen skal forsvares,” slutter Mark Pedersen.

Næste kamp for Rosenhøj BK er søndag 8. oktober, hvor de skal møde Karlslunde IF på Avedøre Stadion. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 5-4 til Havdrup Fodbold
Række: U13 Drenge 8-mands