dato

Nyheden er fra Rosenhøj BK

Rosenhøj Talent U15, spillede tirsdag kamp i 2. runde af DBU pokalen.

Holdet mødte FA 2000 fra Elite ØST 2.

Rosenhøj kommer flot foran 3-1 og sidder flot på kampen men grundet lidt små fejl og en udvisning taber de 3-5.

Tillykke til talenterne om trods alt viste god moral med flot aggressivt spil til det sidste. (selv modstanderens træner roste RB drengene for en flot kamp).

----

Rosenhøj Talent U17, spillede onsdag kamp i 2. runde af DBU pokalen.

Holdet mødte Albertslund-Glostrup fra Mesterrækken

Rosenhøj udnyttede kampen til at have fokus på at spille bolden, holde bolden mest muligt og turde holde på bolden selvom der er en modstander i ryggen

Rosenhøj kom godt fra start og førte efter 1. halvleg 1-0. I midten af 2. halvleg kom Rosenhøj på 2-0 efter et super opspil med mange afleveringer, både med hæl og tå. Slutningen af kampen blev en rigtig pokalkamp med et straffespark til Albertslund-Glostrup, gule kort, et underkendt mål og masser af fight. Resultatet blev en flot sejr til Rosenhøj på 3-1.

Kilde: Rosenhøj BK