BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Food & Co søger en kreativ og engageret souschef til vores travle frokost køkken. Vi er stolte af at være en ung arbejdsplads, der værdsætter faglighed, kreativitet og mangfoldighed. Som souschef vil du have mulighed for at være med til at forme menuen, træne og udvikle dit team samt bidrage til virksomhedens vækst.
I denne rolle vil du:
- Overvåge og deltage i daglig drift, herunder tilberedning af dagens frokost, faste rengøringsprocesser og lagerstyring.
- Planlægge menuer baseret på årstidens sæsonvarer (De 7 spiring) samt kunde præferencer.
- Fortage varebestillinger i vores eget bestillingssystem.
- Få mulighed for at foreslå nye opskrifter og justere opskrifter.
Stillingen er på 37 timer med fleksibelt starttidspunkt. Kunne se således ud 06.00-14.00 - weekend vagter kan forekomme.
Vi tilbyder konkurrencedygtig lønpakke med pension, sundhedsordning og karrieremuligheder indenfor F&B branchen.
- En god grundløn, der reguleres årligt, samt tillæg for overarbejde og skæve arbejdstider.
- 9 % frit valgs opsparing, som udbetales 2 gange årligt.
- 12 % pension, 10 % arbejdsgiverbidrag og 2 % medarbejderbidrag.
- Firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut.
Kun de mest motiverede ansøgere vil blive inviteret til samtale efter gennemgang af deres CV, så send din detaljerede profil nu! Vi ser frem til at høre fra dig om dine ideer, inspirationer og visioner for vores frokostmenu - kom med dit unikke perspektiv!
Se mere på vores hjemmeside www.frokost.foodandco.dk
Send din ansøgning via linket til højre.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hvidovre Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6131596