Jublen kunne langt om længe bryde ud: Rosenhøj-drengene løfter pokalen efter puljesejr!

Foto: Rosenhøj BK - U13 Drenge.
Profilbillede
dato

I søndagens fodboldkamp mellem Rosenhøj BK og Køge BK var det igen Rosenhøj-drengene, der dominerede kampen fra start til slut. Rosenhøj BK vandt kampen med en overbevisende sejr på 9-1.

Kampen startede med et mål i det 13. minut, hvor William Mose scorede for Rosenhøj BK og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Kun fire minutter senere øgede Villads Hein føringen til 2-0, og i det 20. minut scorede Alfred Johansen til 3-0. Rosenhøj BK fortsatte med at dominere kampen, og i det 22. minut scorede Conrad Dahl Blædel til 4-0.

William Mose var igen på pletten i det 27. minut og øgede føringen til 5-0. Kun et minut senere scorede han endnu engang og bragte Rosenhøj BK foran med 6-0. Inden pausen nåede Alexander Andersen også at score til 7-0 i det 39. minut, og Tino Sjelle øgede føringen til 8-0 i det 41. minut.

I anden halvleg fik Køge BK reduceret til 8-1 i det 60. minut, men Rosenhøj BK svarede hurtigt igen, da Frederik Thorning scorede til 9-1 i det 61. minut. Kampen endte dermed med en overbevisende sejr til Rosenhøj BK.Fuld af stolthed
Træneren for Rosenhøj BK, Mark Pedersen, var fyldt med stolthed og glæde over drengenes præstation. Han fremhævede deres knoklearbejde på træningsbanen og evnen til at presse hinanden konstant som årsagen til holdets succes.

Han påpegede også, at det var vigtigt for holdet at nyde både kampen og fejringen, da det var belønningen for deres hårde arbejde og træningspas i al slags vejr.

“Jamen for pokker, jeg er både fuld af stolthed og sprudler af glæde på drengenes vejene! At se vores dygtige drenge løfte den store pokal er simpelthen prikken over "i'et" på en sæson, der har været intet mindre end spektakulær. Vi kan være utroligt stolte af vores drenge, der i dag trodsede det elendige vejr og et manglende pres på resultatet gik ud og leverede en præstation af højeste klasse.”

“Vi havde allerede sikret os titlen, inden vi trådte ud på banen i dag. Så det, jeg sagde til drengene før kampen, var, at det vigtigste for os i trænerteamet var, at de gik på banen og nød både kampen og hele fejringen.”

Tak til trænerkollegaerne
Mark Pedersen var også taknemmelig over for sine trænerkollegaer, Henrik og Patrick, som han mente havde lagt masser af arbejde og passion i holdet. Han lovede også en fest i omklædningsrummet og en tur til McDonald's for at fejre sejren.

“Jeg kan ikke undgå at nævne mine to sindssyge dygtige trænerkollegaer, Henrik og Patrick, som lægger masser af arbejde og passion i vores hold, så vi kan nå vores målsætninger. Denne titel er lige så meget deres fortjeneste som spillernes. Alle har fortjent at fejre, at vi har vundet rækken.”

“Jeg kan garantere jer, at omklædningsrummet får sig en ordentlig fest, og når roen falder på igen, tager vi samlet turen til MacDonald's og fylder os med burgere. Måske bliver der også brug for en ekstra løbetur på træningsbanen i morgen, men den må vi tag i morgen,” storgriner Mark Pedersen.


Et uovertruffent sammehold
Træneren reflekterede også over sæsonen og fremhævede holdets uovertrufne sammenhold som det stærkeste element.

Han roste ikke kun de spillere, der havde vundet titlen, men også hele truppen på 38 spillere, der havde udvist en utrolig træningsmoral og kvalitet.

“Det gælder ikke kun de spillere, der har vundet denne titel for Rosenhøjs U13, men også hele truppen på 38 spillere, der har udvist en utrolig træningsmoral og kvalitet som har været med til at vi står her som vi gør - og hele tiden rykker overlæggeren og sætter nye mål.”

Mose overvandt nervøsiteten og imponerede
William Mose, som lige havde leveret en rigtig flot kam på banen, stod med en kæmpe smil efter kampen:

“Wow, det var så fedt, at vi vandt rækken! Jeg er virkelig glad og stolt over vores sejr i dag. Jeg havde sommerfugle i maven før kampen, fordi jeg var lidt nervøs for at skuffe alle de tilskuere, der kom for at se os spille. Men mig og mine holdkammerater ville virkelig gerne afslutte sæsonen på den bedst mulige måde og vise alle, at vi er det bedste hold.”

“Kampen var virkelig sjov at spille selvom det både var koldt og styrtregnede, og især offensivt, var vi super stærke idag. Jeg er glad for, at jeg fik scoret hattrick, og mine tre mål betyder lidt ekstra meget for mig sådan en dag som i dag.”

“Mit 1. mål var et godt langskud, men mit 3 mål var sindsyg godt hvor jeg fik scoret fra en mega spids vinkel næsten nede fra baglinjen..Men jeg må sige, mine holdkammerater igen idag spillede mig fri utallige gange, så det var virkelig og det viser bare at vi sindsyg dygtig spiller alle steder på banen. SÅ er det egentlig ligegyldigt, hvem der scorer, så længe vi vinder.”

“Det er så fedt at have vundet en pokal, som vi kan stille i klubhuset som bevis på, at vi har vundet rækken. Jeg er sikker på, at vi får den fedeste fest både i omklædningsrummet
og på McDonald's! Jeg er bare mega glad!”

Kampens resultat: 9-1 til Rosenhøj BK
Række: U13 Drenge 8-mands

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Mark Pedersen, Rosenhøj BK - U13 Drenge 8-mands