Hvidovre Kommune inviterer borgere til at følge med i kommunalbestyrelsens møde via live streaming

Foto: Genbrugshallen.
dato

Næste møde i Hvidovre Kommunalbestyrelse byder på live streaming og åbent for alle interesserede

Borgerne i Hvidovre Kommune har mulighed for at sætte kryds i kalenderen tirsdag den 30. april 2024, hvor det næste møde i kommunalbestyrelsen løber af stablen fra kl. 18:00. Dette giver lokalsamfundet en unik chance for at følge med i de beslutninger og diskussioner, der former deres hverdag og lokalområde.

Detaljer om mødets dagsorden vil blive gjort tilgængelige for offentligheden via kommunens officielle hjemmeside, hvidovre.dk, så snart de er offentliggjort. Dette sikrer, at alle interesserede borgere har mulighed for at sætte sig ind i, hvilke emner der vil blive taget op til drøftelse på mødet.

For at øge gennemsigtigheden og inkludere så mange borgere som muligt, vil mødet i kommunalbestyrelsen også blive streamet direkte på hvidovre.dk. Dette tiltag er en del af kommunens bestræbelser på at sikre, at borgerne føler sig informeret og deltagende i lokale beslutningsprocesser, selv uden at skulle være fysisk til stede.

Med disse initiativer inviterer Hvidovre Kommune alle lokale borgere til at engagere sig i kommunens politiske liv fra deres eget hjem. Det er en fremragende mulighed for at blive klogere på, hvordan lokalpolitik påvirker den enkelte og samfundet som helhed.

https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/april/naeste-mode-i-kommunalbestyrelsen/

Kilde: Hvidovre Kommune