Hvidovre borgere kan nu drøfte by- og planrelaterede spørgsmål direkte med udvalgsformand

Foto: Genbrugshallen.
dato

Borgere i Hvidovre har nu muligheden for at møde personligt op og drøfte by- og planrelaterede spørgsmål med formanden for By- og Planudvalget, Charlotte Munch.

Det næste planlagte møde, hvor borgere kan få en direkte dialog med Charlotte Munch, formanden for By- og Planudvalget, finder sted mandag den 29. april fra kl. 14.30 til 16.00. Denne unikke mulighed er for alle, der har spørgsmål eller emner, de gerne vil diskutere inden for by- og planområdet.

Mødet skal foregå på rådhuset, som er placeret på Hvidovrevej 278. Det er vigtigt at bemærke, at dette træffetid skal bookes på forhånd for at sikre en slot med formanden.

For at booke en tid med Charlotte Munch, skal interesserede sende en mail direkte til hende på følgende adresse: cxm@hvidovre.dk. Dette giver borgerne i Hvidovre en fantastisk mulighed for at bringe deres spørgsmål eller bekymringer direkte til en, der er direkte involveret i beslutningerne om byens udvikling og planlægning.

Initiativet er en del af Hvidovre Kommunes bestræbelser på at skabe transparent kommunikation og direkte dialog mellem borgere og beslutningstagere. Det er en unik chance for borgere, der er interesseret i byens fremtid og udvikling, at få indflydelse og blive hørt i processen.

https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/april/kom-til-dialogmode-med-formanden-for-by-og-planudvalget/

Kilde: Hvidovre Kommune