Hvidovre åbner genbrugshal for skattejagt og bæredygtigt køb

Foto: Genbrugshallen.
dato

Genbrugshallen i Hvidovre åbner dørene for borgerne lørdag den 2. marts

Hvidovre Kommunes genbrugshal på Høvedstensvej 45 åbner sine døre for offentligheden lørdag den 2. marts mellem klokken 10 og 13. Dette bliver en unik mulighed for indbyggerne i Hvidovre og omegn for at finde skjulte skatte blandt de mange genbrugsting, som er doneret af Hvidovres borgere.

Varerne, der vil blive sat til salg, spænder bredt, fra møbler, legetøj og fritidsudstyr til køkkengrej, tasker, bøger, lamper og forskellige elektriske artikler. Dette giver besøgende en fantastisk chance for at gøre et godt køb, mens de også støtter det lokale samfund og miljøet ved at give disse ting et nyt liv.

Initiativet til at drive genbrugshallen er et samarbejde mellem kommunens frivillige foreninger og Hvidovre Kommune selv. Dette partnerskab understreger det fællesskab og den solidaritet, der findes inden for kommunen, og vidner om en fælles interesse i bæredygtighed og genbrug.

For dem, der søger yderligere information, før de lægger vejen forbi, anbefales det at besøge hallens Facebook-side på facebook.com/genbrugshal. Her findes løbende opdateringer om arrangementet, samt billeder og beskrivelser af nogle af de varer, der vil være til salg.

Hvidovre Kommune ser frem til at byde alle interesserede velkommen i genbrugshallen, og opfordrer alle til at deltage i denne begivenhed. Det er en fantastisk lejlighed til at få fat i noget unikt til hjemmet, mens man samtidig støtter et godt formål.

https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/februar/genbrugshallen-er-aben-pa-lordag/

Kilde: Hvidovre Kommune