Holdsport som styringsværktøj.

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Hvidovre Ishockey

Holdsport/facebook, hvad er bedst? 


Det har været en længerevarende diskussion og der er fordele og ulemper ved begge dele. Vi har dog i bestyrelsen valgt at overgå til holdsport, hvorigennem bl.a. kontingentopkrævning, kampudtagelse, eventinvitationer mm vil foregå. Dette skyldes hovedsageligt den administrative fordel der opnås, da vi kan ’spare’ nogle systemer væk. Lettelse af administrationen er særdeles vigtig, for at skabe mere luft til at varetage alt det andet bestyrelsesarbejde, der foregår i en klub som vores. 


Første kontingentopkrævning via holdsport forventes udsendt omkring pr. 1. juli (med enkelte undtagelser). Fortsættelse med brug af Facebook er selvfølgelig op til det enkelte hold. Bestyrelsen vil fortsat kommunikere med trænere/holdledere via Facebook.  


Vi er mange der lige skal have genopfrisket hvordan Holdsport virker og der vil være begynderfejl. Hav derfor tålmodighed – alle gør det, så godt de kan.   


Der har været afholdt møde med holdledere fra de forskellige hold, så start med at kontakte dem, såfremt du har spørgsmål.  


med venlig hilsen

Bestyrelsen

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Hvidovre Ishockey.
Kilde: Hvidovre Ishockey
Flere artikler