Fejring af International Cirkusdag i Hvidovre tilbyder gratis aktiviteter og forestillinger

Foto: Genbrugshallen.
dato

Fejringen af International Cirkusdag i Hvidovre bringer gratis underholdning og kreative aktiviteter for alle aldre.

På International Cirkusdag den 20. april inviteres der til en dag spækket med gratis aktiviteter og oplevelser på Cirkusmuseet i Hvidovre. Dagen byder på et varieret program, der garanterer underholdning for alle familier.

Jonathan Zeuthen, kendt som et af Danmarks største jonglør-talenter, vil betage publikum med sin evne til at jonglere op til 7 bolde. Forestillingen finder sted i Fægtesalen kl. 13 og forventes at være et af dagens højdepunkter.

Desuden tilbydes der cirkusleg fra kl. 10.30-12.30, hvor børn og voksne får muligheden for at jonglere eller prøve kræfter med trapezen under vejledning af museets erfarne cirkusartist. Det forventes, at denne aktivitet vil bringe glæde og latter hos deltagerne.

Den kyndig ledsagede rundvisning i museets udstilling starter kl. 10.15 og varer ca. 30 minutter. Denne oplevelse inkluderer fængslende fortællinger om historiske cirkuspersonligheder og en unik mulighed for at se nærmere på cirkuskostumer.

I museets kreative værksted, åbent fra kl. 10 til 14, kan besøgende udfolde deres kreative evner ved at fremstille cirkushatte eller lave collager blandt andre kunstneriske aktiviteter.

Per "Tøffe" Nielsen, elsket af mange for sit tidligere virke som klovn i Cirkus Baldoni, vil dele ud af sine erfaringer og anekdoter fra livet i cirkus. Dette foregår kl. 11.45 i Auditoriet Vestre Messegade 5.

I anledning af International Cirkusdag er der fri entré til alle museets aktiviteter samt i Fægtesalen. Det er en unik chance for at opleve cirkuskulturen på nærmeste hold uden omkostninger. Cirkusmuseet lukker dog kl. 14, så det er med at komme tidligt afsted.

Samme dag tilbydes der også mulighed for at opleve Cirkus Baldoni i Avedørelejren, hvor der gives nedsat billetpris som en ekstra fejring af Cirkusdagen.

Organiseret af Cirkusmuseet i tæt samarbejde med foreningen Danske Cirkusvenner, lover dagen at blive en mindeværdig oplevelse for cirkusentusiaster og familier, der søger en unik og underholdende dag sammen.

https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/april/cirkusdag-med-jonglortalent-og-talkshow/

Kilde: Hvidovre Kommune