Familierådgivningen søger leder til et nyt Anbringelsesteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at præge Familierådgivningen i Hvidovre Kommune, som er en helt særlig arbejdsplads, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd, og hvor vi drives af at gøre en forskel for børn og deres familier? 

Familierådgivningen i Hvidovre Kommune er en fagligt ambitiøs og udviklingsorienteret afdeling. Vores faglige strategi "Lige Muligheder" indebærer, at vi har fokus på forebyggelse og opsporing, tidlig indsats, hyppig opfølgning, en bred tilbudsvifte med indsatser i nærområdet og inddragelse af børnenes og familiernes stemmer, perspektiver og ønsker. Hvidovre Kommune var i perioden 2015-2018 med i et partnerskab med Socialstyrelsen om styrkelse af en tidligere forebyggende og effektiv indsats til børn og unge med særlige behov. 

Vores faglige ambition er baseret på følgende grundværdier: 

 • Alle forældre vil deres børns bedste
 • Vi prioriterer lokale løsninger der samler familien
 • Barnets og familiens syn på egen situation er vigtig og central
 • Tværfagligt samarbejde – børnene er vores fælles ansvar

I forbindelse med implementering af Barnets Lov har vi valgt at lave en omorganisering og vi søger derfor en leder af vores nye Anbringelsesteam, som har lyst til at være en del af et fagligt stærkt og udviklingsorienteret Center for Børn og Familier og sætte sit præg på udviklingen af det specialiserede børneområde i Hvidovre Kommune. Sammen med medarbejderne i Anbringelsesteamet vil du som teamleder stå i spidsen for at skabe de bedst mulige rammer for arbejdet med anbragte børn og deres familier i samarbejde med vores samarbejdspartnere og lokale tilbud. Som teamleder vil du få ansvaret for at understøtte Anbringelsesteamets opgaveløsning, give sparring og støtte til medarbejderne og facilitere teamets faglige og metodiske udvikling.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende arbejdsplads, hvor vi sammen skaber mening i et anerkendende miljø
 • Fagligt kompetente, engagerede og udviklingsorienterede medarbejdere, der hver dag arbejder med kerneopgaverne ud fra vores strategi "Lige Muligheder"
 • En arbejdsplads som er langt fremme i omlægningen af den tidlige forebyggende indsats
 • At være en del af vores mantra "Vi er til for borgerne"

Vi søger dig som:

 • Har en socialfaglig uddannelse med stort kendskab til områdets lovgivning, gerne med erfaring indenfor sager, som skal forelægges Børne- og Ungeudvalg.
 • Kan sætte retning, holde kursen og sikre sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør
 • Tager initiativ til, at driften løbende kvalitetssikres og udvikles.
 • Gerne har ledelsesmæssig erfaring og lederuddannelse eller som gerne vil tilegne dig ledelsesfaget.
Om vores afdeling

Familierådgivningen er en travl og velfungerende afdeling, hvor den sociale sammenhængskraft er stor. Afdelingen er kendetegnet ved høje faglige ambitioner og et højt fagligt niveau. 

Samlet består afdelingen af en afdelingsleder, en souschef og snart 4 faglige teamledere, der dagligt understøtter og leder vores seks teams: Børnehandicapteamet, Børneteamet, Ungeteamet, Anbringelsesteamet, Modtagerteamet og Administrativt team. 

Vi er midt i en udvikling, der skal bringe os stærkt og trygt ind i udmøntningen af Barnets Lov og vi er aktuelt optaget af implementering af Barnets Lov med alt, hvad dette indebærer og har haft særligt fokus på udviklingen af koncepter for udfærdigelse af børnefaglige undersøgelser. Dette skal du være med til at udvikle og drive. 

Familierådgivningen er et omdrejningspunkt i Hvidovre Kommunes brede indsats på børne- og familieområdet. Der er tætte og tillidsfulde samarbejdsrelationer med kommunens udførere, fx Poppelgården Familiecenter, Hvidovre Ungecenter, Børnecenter Hvidborg og Sundhedsplejen – samt kommunens skoler og daginstitutioner. 

Yderligere information

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. februar 2024 og vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 13. december 2023. Vi forventer at afholde første samtale d. 15. december 2023. 

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. 

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, kan du ringe til Anja Løfberg, leder af Ungeteamet på tlf. 41866794 eller Forooz Moshfegh, leder af Børneteamet, på tlf. 36393944 eller Hanne Balle-Jensen, leder af Familierådgivningen, på tlf. 29161622. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=afff0d74)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Familierådgivningen og Børnehandicap, Hvidovrevej, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951001

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet