Dialogmøde om børne- og uddannelsesområde med Sara Benzon i Hvidovre

Foto: Genbrugshallen.
dato

Dialogmøde med Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget

Beboere i Hvidovre har nu mulighed for at deltage i et dialogmøde med Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Sara Benzon. Dette møde giver borgerne en unik chance for at drøfte emner og stille spørgsmål vedrørende børn og uddannelse i kommunen.

Det næste dialogmøde er fastsat til fredag den 7. juni fra kl. 13 til 15. Mødet finder sted på Rådhuset, Hvidovrevej 278. Her kan man få en direkte snak med Sara Benzon og høre mere om kommunens planer og tiltag inden for børne- og uddannelsesområdet.

Der afsættes som udgangspunkt 20 minutter til hvert dialogmøde, og det er nødvendigt med en forudgående aftale. Dette sikrer, at alle deltagere får tid til at præsentere deres synspunkter og blive hørt. Ønsker man at aftale et andet tidspunkt for et møde, kan man skrive direkte til cft@hvidovre.dk.

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Sara Benzon, ser frem til at mødes med borgerne og lytte til deres input. Dialogmøderne er en del af Hvidovre Kommunes bestræbelser på at fremme borgerinddragelse og sikre, at alle stemmer bliver hørt i beslutningsprocesserne.

https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/maj/dialogmode-med-formanden-for-borne-og-uddannelsesudvalget/

Kilde: Hvidovre Kommune