Cirkusmuseet inviterer til farverig fastelavnsfest med tøndeslagning og spektakulær cirkusforestilling

Foto: Hvidovre Kommune.
dato

Fastelavn er lige om hjørnet, og traditionen tro skal der fejres med tøndeslagning og sjov på Cirkusmuseet i Avedørelejren. Festlighederne finder sted den 11. februar, og både børn og voksne er inviteret til at deltage i den farverige begivenhed.

Den særlige dagen begynder kl. 10, hvor børn og voksne har mulighed for at blive sminket som klovn eller prinsesse. Denne aktivitet fortsætter indtil kl. 14, og er sikker på at bringe et smil på både store og små. Desuden kan de kreative sjæle fra kl. 10 til kl. 15 lave deres egen hat eller fastelavnsmaske i værkstedet.

For at bringe den autentiske cirkusfølelse til liv, vil Børne- og ungecirkusset Cirkus Arcus optræde i Fægtesalen kl. 11 og igen kl. 14, hvor alle er velkomne til at slå sig ned og nyde forestillingen.

Tøndeslagning for alle aldersgrupper vil finde sted kl. 13 på Alarmpladsen bag museet. Alle deltagende børn vil desuden modtage en slikpose som en særlig fastelavnsgave.

Under hele arrangementet er Museets café åben, hvor man kan købe lækre toast, snacks og forskellige drikkevarer. Alle aktiviteter er gratis og kræver ingen tilmelding, kun god stemning og masser af festhumør.

Arrangementet er venligt sponsoreret af Grundejerforeningen Avedørelejren og Hyundai Hvidovre, så kom og vær med til en uforglemmelig fastelavnsfest på Cirkusmuseet.

Hold øje med kommende arrangementer og information på Cirkusmuseets hjemmeside eller følg museet på sociale medier for de seneste nyheder.


https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/februar/festlig-fastelavn-pa-cirkusmuseet/
Kilde: Hvidovre Kommune