Brevstem til Europaparlamentsvalget åbner snart i Hvidovre Kommune

Foto: Genbrugshallen.
dato

Brevstem til Europaparlamentsvalget i Hvidovre åbner snart

Borgerne i Hvidovre Kommune får mulighed for at brevstemme til Europaparlamentsvalget fra mandag den 29. april 2024. For at brevstemme, skal man personligt møde op i Borgerservice på Hvidovre Rådhus.

Til dem, der ønsker at undgå ventetid, tilbydes muligheden for at bestille tid i forvejen via kommunens hjemmeside hvidovre.dk. Borgere har mulighed for at udnytte denne service indtil torsdag den 6. juni 2024, hvorefter brevstemningen lukker.

De specifikke åbningstider for brevstemning er fastlagt som følger: mandag til onsdag fra kl. 10.00 til 14.30, torsdag fra kl. 13.00 til 17.30, fredag fra kl. 10.00 til 13.30 og lørdag fra kl. 10.00 til 12.00.

Ved brevstemning er det nødvendigt at fremvise gyldig legitimation, dette kan være et sundhedskort, kørekort eller pas. Med denne foranstaltning sikres en korrekt og sikker stemmeafgivelse.

For dem, der ønsker mere information om det kommende Europaparlamentsvalg, opfordres der til at besøge Hvidovre Kommunes officielle hjemmeside på hvidovre.dk/valg. Her kan interesserede finde alle nødvendige detaljer og informationer om valget.

https://www.hvidovre.dk/om-kommunen/nyheder/2024/april/brevstem-til-europaparlamentsvalget/

Kilde: Hvidovre Kommune