Bliv en del af vores dedikerede team i Voksenrådgivningen i Hvidovre Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da én af vores dygtige kollegaer har søgt nye udfordringer, søger Voksenrådgivningen en ny medarbejder til vores myndighedsafdeling på socialområdet i Hvidovre Kommune.

Stillingen er en fuldtidsstilling med start 01-08-2024.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i et mindre team og får mulighed for at nørde med lovgivning og detaljer på vores BPA (§ 96) og merudgiftsområde (§ 100) sammen med vores anden dygtige medarbejder. 

Vi har arbejdet massivt med begge områder igennem nogle år og du har mulighed for at videreføre og bidrage til en høj kvalitet i opgaveløsningen, som vi er stolte af. Du får en bred samarbejdsflade både internt i kommunen, samt i resten af kommunen. Du vil blive taget godt imod og vi sørger for, at du får en grundig indføring i området, samt løbende opkvalificering. 

Sammen med din kollega indgår du også i et større team, der varetager sagsbehandling for en blandet målgruppe af borgere med komplekse psykiske og fysiske funktionsnedsættelser og som er afgrænset ved, at de modtager pension. Det er en målgruppe, som primært modtager massiv længerevarende støtte og også flere samtidige indsatser.

I teamet varetages bl.a. bevilling af ledsagerordning, socialpædagogisk støtte, botilbud og dag- og beskæftigelsestilbud. 

Dit arbejde 

Du kommer til at varetage forskellige typer af spændende opgaver ud over BPA- og merudgiftsområdet. Du er med i hele processen fra udredning og vurdering af målgruppen til visitation og opfølgning af igangsatte indsatser. Du får ansvaret for at sikre god rådgivning og vejledning, samt sagsbehandling, koordination og den løbende kommunikation med borger, såvel som pårørende og samarbejdspartnere, der er inde over sagen. 

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang med fokus på, hvordan indsatser kan understøtte hinanden. Vi koordinerer på tværs af forvaltninger og andre myndigheder, og vi lægger særligt vægt på det gode samarbejde med borgerne og på at imødekomme deres ressourcer via vores rehabiliterende fokus. 

Dine faglige og personlige kvalifikationer 

Vi drømmer om, at du har erfaring på området og er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har en anden relevant socialfaglig uddannelse, som du kan sætte i spil, under forudsætning af, at du kan bestride en myndighedsfunktion og har interesse for BPA- og merudgiftsområderne.  Du arbejder systematisk og ser dokumentation som en integreret del af dit arbejde. Du evner at sikre borgernes retssikkerhed og yde en god service på en saglig og anerkendende måde. 

Du er nysgerrig og inkluderende i dit menneskesyn og i din tilgang samt i dit samarbejde med kollegaer, såvel som ledelse. 

Bliv en del af 
  • En arbejdsplads hvor vi vægter samarbejde og socialt samvær højt, da vi tror på, at vi lykkes bedst i fællesskab.
  • Et spændende arbejdsområde med mulighed for at anvende og udvikle dine socialfaglige og juridiske kompetencer.
  • Løbende faglig sparring og supervision
  • Dygtige og engagerede kolleger
  • Et imødekommende team med en stærk holdånd, hvor der også er plads til, at du kan sætte dit præg og bidrage med din viden.
Om os

Stillingen er forankret i Voksenrådgivningen i Center for Handicap og Psykiatri. Voksenrådgivningen varetager sagsbehandling og koordination af den socialfaglige indsats for borgere over 18 år i henhold til serviceloven. Målgruppen er voksne borgere med nedsat fysisk og psykiske funktionsevne; herunder handicap, psykiatri, hjemløse og rusmiddelsområdet. 

I Voksenrådgivningen er vi 17 socialfaglige rådgivere, som arbejder i teams, samtidig med at vi hjælper hinanden på tværs. Vi er en blandet personalegruppe, der har det godt med hinanden og løbende arbejder med et godt arbejdsmiljø og vægter dette højt.

Løn og ansættelse

Stillingen er på 37 timer om ugen og aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn i forhold til kvalifikationer og funktioner. 

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sagsbehandler Susanne Selsted 36393868 eller myndighedsleder Ditte Marie Blond 61916995.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist er mandag den 17-06-2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 24-06-2024.


 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2c698462)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Voksenrådgivningen, Hvidovrevej, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051856

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet