Barselsvikar til Strandhuset

Profilbillede
dato

 Barselsvikar på 35 timer

Strandhuset er en selvejende institution med Børneringen som paraplyorganisation. Vi ligger i et villakvarter nær offentlig transport, vandet og grønne områder.

Strandhuset er en integreret institution med to vuggestuegrupper og en fleksgruppe i underetagen og to børnehavegrupper på 1. sal. Vores stuer er aldersopdelt i fleksgruppen og på de to børnehavegrupper, der arbejdes på tværs af grupperne.

Alle stuer har to pædagoger og én medhjælper ansat som fast personale. Derudover har vores souschef timer på stuerne i underetagen og i perioder har vi også en flyver på 25 timer.

Vi har 10 personalemøder om året, de ligger i tidsrummet fra kl. 17-19, derudover har vi stuemøder i arbejdstiden hver anden ugesamt et årlig forældremøde.

Strandhuset søger en barselsvikar, gerne en pædagog, på 35 timer pr. 24. maj 2024 eller snarest derefter. Stillingens varighed er  afhængig af endelig barselsplan, men er ca. frem til oktober 2025 med mulighed for forlængelse. Stillingen der er ledig er i vores fleksgruppe, hvor børnene er i alderen fra 2 1/2-4.

Fleksgruppen hedder Krabbestuen og her er tilknyttet 2-3 faste medarbejdere henholdsvis én pædagog og én medhjælper foruden dig samt 15 børn, i løbet af året vil antallet af børn stige til 18-20 børn.

I Strandhuset har vi personalerokering, det betyder at alle Krabberne både børn og voksne som udgangspunkt flytter op på 1. salen pr. 1. maj 2025, på den måde kommer du til at følge de samme børn, i den tid du er ansat.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hvidovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BØRNEHAVEN, Strandhavevej, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034977

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet