1. senior fandt melodien igen og vandt 2-0

dato

Nyheden er fra Rosenhøj BK

I lørdags skulle Rosenhøj BK's 1. senior forsvarer Sønderkær de Communalé's ære igen og vise, at sidste uges nederlag til AIF var en enlige svale.

Denne gang var det et andet Albertslund hold - nemlig BS 72 som kom på besøg.

RB startede kampen stærkt og satte sig hurtigt på begivenhederne og fik tilspillet sig flere gode muligheder, som desværre ikke blev omsat til mål.

En velspillende Max Andersen på venstrekanten havde ellers muligheden for, at bringe RB i front tidligt i kampen, men ramte side-nettet istedet.

BS 72 havde ikke de store muligheder og skulle også bruge hjælp fra RB for at blive farlige, da Morten Carlsen tvivler med bolden og sætter en BS 72 omstilling igang, som Mathias Romme Larsen i målet, af et par omgange - mirakuløst får holdt bolden ude af målet!

Det var et mindre wake-up call for RB spillerne, som herefter skruede tempo op igen og i minutterne efter bringer sig på 1-0 på mål af Mads Mortensen og dette holdt til pausen.

2. halvleg sad RB på og på et af flere hjørnespark i denne kamp, steg Mathias Wind til vejrs og heade flot bolden ind bag en ellers udemærket BS 72 keeper.

2-0 stillingen holdt til slutfløjtet.

En velspillet kamp af RB som viste flere gode tendenser i det offensive spil, men som stadig har et par hængepartier i afslutningsspillet.

Næste kamp for RB's 1. senior er lørdag d. 5. August kl. 11.00, når de ude på kunstgræsbanen på Avedøre stadion, skal møde FC Hvidovre i et vaskeægte lokalderby - og i disse kampe kan alt ske..!

Kilde: Rosenhøj BK