Snart starter en ny sæson

Kilde: Hvidovre Attack Floorball Club
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Hvidovre Attack Floorball Club

Kære medlemmer,

Vi håber I alle nyder sommeren og ser frem til at spille floorball igen. Bestyrelsen er i fuld gang med planlægningen for den kommende sæson, og nedenstående er en lille status.

Sæsonstart er d. 7. august

Trænere:

De fleste trænere er på plads til den kommende sæson, og en separat præsentation af hver enkelt trænerteam vil blive offentliggjort hen over sommeren. Som det ser ud nu, så mangler der træner til U7/U9 piger, U15 drenge og 1. herrer.

Et eliteudvalg arbejder på højtryk for at finde den rigtige profil til 1. herrer, og U15 drenge er en afledt effekt af denne. Der er for begge hold lavet backup-løsninger.

Vi kunne dog godt bruge flere trænere og hjælpetrænere, så hvis det tiltaler dig, så tag fat i Carsten Sørensen på 4076 9525 eller cps@attackfc.dk

Træningstider:

Træningstiderne er nu på plads, og de bliver for den kommende sæson disse:

Tekniktræning & målmandstræning:

For at styrke spillernes og målmændenes teknik startes et tilbud om tekniktræning op. Tilbuddet er for spillere på holdene U11, U13, U15 og U17 og vil foregå tirsdag fra 17.30 – 18.45 i Frydenhøjhallen.

I lige uger er spillerne målgruppen, og her vil en af klubbens trænere stå for træningen. Tilmelding skal foregå via Holdsport.

I ulige uger er målmændene målgruppen, og her vil klubbens elitemålmænd stå for træningen. Tilmelding skal foregå via Holdsport.

Kampprogram:

De første kampe bliver spillet på udebane d. 16-17 september 2017. Kamprogrammet vil være endeligt på plads 1. september og vil blive offentliggjort på vores nye hjemmeside www.attackfc.dk

Pigefitness & floorball:

Vi starter et nyt koncept op til piger mellem 15-20 år, hvor fitness & floorball går hånd i hånd. Det er sundt, sjovt og socialt, og så er bolderfaring ikke nødvendig. For mere info kontakt Annahelena på 2992 4436 eller annahelena@attackfc.dk

Samarbejde med Malmö FBC:

Vi har indgået samarbejde med Malmö FBC, som vi ser meget frem til. Malmö er en forening med ca. 450 medlemmer og har hold i SSL Dam og Allsvenskan herre.

Vi laver et fælles opstartsarrangement d. 9. september, hvor vi skal spille kampe fra U11 drenge, U13 drenge, U13 piger og U15 drenge, og vi slutter med grill. Der vil være fælles bustur.

Derudover bliver det muligt for os at sende vores mest talentfulde piger og drenge fra årgang 02 til 05 afsted til en ugentlig træning i Malmö.

Formålet er, at spillerne skal teste deres talent af på et højere niveau, samt at tage de tillærte kompetencer med hjem til holdet i Danmark.

Af spillerne kræver det en ydmyghed, en god indstilling og en stor passion for floorball.
Af forældrene kræver det et engagement, villighed til køre, og så skal I selv betale halvdelen af de omkostninger, der er ved at køre over broen. Hvem der tilbydes den ekstra træning vil ske i samarbejde med træneren, bestyrelsen og forældrene.

Vi ser frem til en spændende sæson.

Hilsen bestyrelsen

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Hvidovre Attack Floorball Club.
Flere artikler