Pigeraketten lander i Rosenhøj mandag den 28. august kl. 17.00

Kilde: Rosenhøj BK
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Rosenhøj BK

Mandag den 28. august kl. 17.00 lander DBU’s Pigeraket, hvor DBU astronauten og de grønne aliens tager imod alle 5–11 årige piger med mod på at prøve sjove fodboldlege på planeterne i universet.

Pigerne skal, med hjælp fra de grønne aliens, en tur ud i rummet og besøge blandt andet Saturn, Merkur og de øvrige planeter i solsystemet.

Arrangementet er naturligvis gratis at deltage i og tilmelding er ikke nødvendig.

Rosenhøj Boldklubs mange pigetrænere vil i dagens anledning optræde som de søde grønne aliens, som i fællesskab med astronauten tager imod kl. 17.00.

Rumrejsen finder sted på Sønderkærskolen, Kettegård Alle 2 og varer til kl.19.30. Alle deltagere modtager et diplom, som bevis for at have gennemført Rosenhøjs Pigeraket 2017.

I Rosenhøj Boldklub elsker vi pigefodbold. Piger i alle aldre strømmer til fodbold i Rosenhøj Boldklub og vi har plads til flere. ”Vi har et højt aktivitetsniveau og et super godt træningsmiljø for pigerne, som gør at pigerne elsker at komme til fodbold i Rosenhøj”, fortæller pigeleder i Rosenhøj, Klaus Ellelund.

”Ud over tilgang af mange pigespillere til klubben, så har vi gennem flere år haft succes med at uddanne de ældre pigespillere som trænere”. ”Så når de små piger kommer første gang, vil de ofte møde piger, der selv spiller fodbold i klubben”, fortsætter han.

”At de store piger kommer her og leger fodbold med de små, tror jeg er en væsentlig årsag til vores store succes”, slutter Klaus Ellelund.

Vel mødt til alle som har lyst til at få nogen sjove timer med bold og leg – alle er velkommen J

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Rosenhøj BK.
Flere artikler